Ilman antenniakin saattaa joskus katolla istuen saada puhelut läpi. Pitää muistaa että USB-tikulta buuttaaminen voi vaatia BIOSiin kajoamista kun taas CD/DVD normaalisti on buuttisekvenssissä siellä kärjessä. Sanotaan näin että itse kyllä USB-tikulta asentelisin mutta vaikkapa humanistiserkkulikalle neuvoisin DVD-optiota ajan ja hermojen säästämiseksi. Edge tuntuu olevan videon toistossa hiukan muita selaimia kevyempi. Yle Areena pyöri kunnolla 4K telkussa muilla selaimilla kuin Edgellä. Vaihtoehtoisesti iTunes auki ja siitä näkyviin koko musiikkikirjasto, minkä jälkeen yksinkertaisesti vetämällä kappaleet tiedostosijainnistaan kirjastoon.

  • Jotenkin noi kaikki laitteet toimi paremmin ennen päivityksiä.
  • Tällaisia ovat vaikkapa CCleaner sekä Glary Utilities.
  • Suurimmaksi kompastuskiveksi nousee akkukesto, joka ei ole pysynyt muun kehityksen tahdissa.
  • Joo kyllä se se “Käytössä” valinta ryhmäkäytäntöeditorisa on oikea vaihtoehto jos ei halua olla osallisena Windowsin käyttömukavuuden kehitysohjelman käytössä.

Käyttöjärjestelmä toimii osalla käyttäjistä täysin moitteetta ja ilman mitään tökkimisiä, mutta osalla taas on hirmuisa määrä erilaisia selittämättömiä ongelmia. Näitä erilaisia ongelmia on järjettömän pitkä lista. Osa vioista taas on sellaisia, että ne tulevat ja menevät miten huvittaa, eikä niille löydy yksiselitteistä korjauskeinoa, jolla saman vian saisi pois eri käyttäjien tietokoneilla. Yleensä siis joutuu tekemään erilaisia kokeiluja ja temppuja, jotka eivät aina ainakaan paranna käyttöjärjestelmän vakautta.

Kuvat, video ja näyttö

Windows 10 -käyttöjärjestelmiin tullut päivitys voi aiheuttaa toimimattomuutta internetyhteyksissä. Käytännössä tietokone ilmoittaa tässä tapauksessa rajattu/tunnistetaan yhteyttä muttei lähde toimimaan, vaikka linja olisikin ok.

Uutiset ja tiedot

Eveliinalla oli ennakkoluuloja, mutta verkkokaupasta hankittu käytetty tietokone yllätti positiivisesti. Microsoftin kaksi huhtikuun Windows 10 -päivitystä on tuottanut jo lähes tuhat vastausta keskusteluketjuun, joka venyy melkein sadan sivun mittaiseksi. Samalla saat pääsyn Etunurkkaan ja muihin etuihin. Saat 9 lehteä yhteishintaan 53,90 euroa – säästät 35,65 euroa normaalihintaan verrattuna. Tilaajana sinulla on pääsy Etunurkkaan, joka on netissä oleva suuri ohjelmakokoelmamme. Järjestelmän rakenne on ylittänyt enimmäiskokonsa, eivätkä uudet laitteet voi toimia, ennen kuin kokoa pienennetään. Järjestelmän rakenne on rekisterin pysyvä osa, johon sisältävät käyttöjärjestelmän sisältävän tietokoneen määrityksiin liittyviä tietoja sisältäviä tiedostoja.

Digitreenit: Taasko uusi päivitys? Miksi ja miten päivität sovelluksia

Tämä voi olla hankala asetus, jos ei huomaa puuhaaran pikakuvake sulkeutuneen. Tämän asetuksen saa pois ”Näytä”-ribbonin ”Nykyinen näkymä” -kohdan alta. Valitse sieltä ”Ryhmittelyperuste” ja sen arvoksi ”Ei mitään”. Asetuksen voi muuttaa ”Näytä”-ribbonin ”Asettelu”-ryhmän ”Muuta näkymää” -kohdasta. Kirjoita Käynnistä-valikon hakukenttään ”suorituskyky” ja valitse ”Säädä Windowsin ulkoasua ja suorituskykyä”. Valitse sieltä valintapainike ”Paras suorituskyky” ja poistu Ok-painikkeen kautta. Näyttää kaikki työpöydät ja avoimet sovellukset Win-näppäin + Sarkain.

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *